Search Bar

Friday, January 6, 2017

Cabaran 30 Hari Blogging: Travel

Assalamualaikum and hi!

Yeay, dah masuk hari ke #17 cabaran 30 hari blogging ni. Tajuk kali ni adalah travelling. Kebanyakkan dari pada kita mesti suka kan travelling. Tapi ada satu part yang aku tak suka bila travel. Apa dia tu? Part packing barang. Mesti korang pun macam aku, pening bila nak packing. Biasalah perempuan, bila travel mesti rasa nak angkut satu almari tu terus. lol. 

Tips Packing

Okay, untuk memudahkan proses packing tu, aku nak berkongsi dengan korang satu tips yang dapat membantu korang untuk travel light dan bawak benda yang perlu sahaja bila travel. Yang kita perlukan adalah checklist macam yang kat bawah ni.




Till then, take care! ;)