Search Bar

Thursday, January 12, 2017

Cabaran 30 Hari Blogging: Binatang Yang Paling Menakutkan

Assalamualaikum and hi!

Kepada yang takut dengan lipas, mesti korang memahami kan perasaan aku. Sumpah geli! Dengan jari dia yang ada cangkuk-cangkuk tajam tu. Yang lebih scary tu bila dia ada sayap dan terbang. pergh. Yang peliknya, makin kita takut dengan lipas tu, makin galak dia terbang kat kita. 

Paling fobia dengan lipas terbang ni. Musuh ketat aku. Sejarah hitam aku dengan lipas ni, pernah time drive dengan member, tiba-tiba muncul makhluk ni entah dari celah mana datang. Apa lagi. Haru biru la. Masing-masing macam terkena histeria time tu. Member siap terlompat lagi. Bahaya weh. hahaha. I hate u lipass. 

Korang pulak takut binatang apa?