Search Bar

Friday, December 16, 2016

Hadiah Giveaway "MINIATURE PHOTOGRAPHY BY TWELVELABSTUDIOS"

Assalamualaikum dan hi!

Alhamdulillah, aku terpilih jadi salah seorang pemenang dalam segmen give away twelvelabstudios, which is own by Mirza Syazwina . Aku join give away ni sebab teruja tengok foto yang twelvelabstudios edit. Siyesly lawa beb! Thanks Mirza for the beatiful picture! Aku nak share dengan korang antara hasil kerja twelvelabstudio kat bawah ni, lets cekidaut :p

Gadis dan bunga. ececece.

See, cute kan hasil edit twelvelabstudio ni? mueheheh

Amacam? lawa kan hasilnya? Buat sapa-sapa yang nak tempah miniature photography macam ni, korang boleh tempah di Instagram twelvelabstudios kat sini dengan harga yang amat berpatutan.

till then, take care!