Search Bar

Wednesday, December 28, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging: Fashion Saya

Assalamualaikum and hi!

Kali ni kita bebel pasal fashion pulak. Tajuk #8 adalah: Fashion Saya. For me, aku bukan la seorang fashionista stailista. Apa yang aku selesa, aku grab ja. Janji sedap mata memandang. Prefer comfort over fashion.

Post kali ni lebih kepada my personal style. Nak sembang pasal fashion, aku bukan lah seorang yang sesuai rasanya. Huhu. Kat bawah ni contoh my personal style.


Casual





Workout


Kenduri


Tu je la. Yang penting simple dan tak over. Aku suka yang senang mix and match. Aku paling tak suka bila terlampau banyak baju sampai kita sendiri pun tak tau nak pakai baju apa. Mesti korang pernah alami benda ni kan? 

Korang pernah dengar tak pasal Capsule Wardrobe? Found it somewhere on the internet. Berkait rapat dengan minimalism dan aku sangat suka konsep tersebut. I find that very interesting. Maybe I should try this! 

Till then, take care! ;)