Search Bar

Tuesday, December 20, 2016

Cabaran 30 hari blogging : Introduction

Assalamualaikum and hi!

"Cabaran 30 hari blogging"? Apa benda tu? Meh sini nak cerita sikit. "Cabaran 30 hari blogging" ni adalah cabaran untuk para blogger update entry berdasarkan topik-topik yang diberikan secara consistent selama 30 hari.

Aku menyahut cabaran ni dan tertarik untuk menyertai "Cabaran 30 hari blogging" untuk menjadikan aku lebih rajin update entry terbaru dan menyeru kembali semangat berblogging. Orang kata kalau kita buat sesuatu dalam masa 21 hari secara berterusan ianya akan jadi habit. Semoga rajin update entry menjadi habit aku lah lepas ni. Amin. muehehe.

Di samping tu, topik yang diberikan juga menarik. Terima kasih kepada owner cabaran ni, which aku pun tak tau siapa. But thanks to him/her sebab bagi idea untuk berblogging. :)


Stay tune untuk update seterusnya! ;D